• Contul nu moare cu tine

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/logo-facebook-200x150.png

  Publicat 10 februarie 2015 la 18:07 - 1 comentariu La Facebook, dacă ai cont și se întâmplă să mori, acel cont nu moare odată cu tine. El rămâne activ, și unii prieteni ai tăi pot să creadă că ești încă în viață, și le revine celor care știu trista datorie să îi anunțe că ai decedat.

  Contul nu moare cu tine
 • Tenis între luptători și bârfitori

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/tenis-200x150.jpg

  Publicat 9 februarie 2015 la 19:58 - 0 comentarii De când Simona Halep a urcat până pe locul 2 mondial, în tenisul românesc s-a declanșat un fel de război mediatic între fanii adevărați ai tenisului și cei care găsesc nod în papură la orice. Românii ar trebui să fie foarte mândri de performanțele noi din tenisul feminin, dar unii au mai mul ...

  Tenis între luptători și bârfitori
 • Istoria se repetă?

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/worldhistory-200x150.png

  Publicat 8 februarie 2015 la 18:44 - 0 comentarii Într-o lume unde abuzurile sunt medievale și jaful e organizat de sus, populația se revoltă contra sistemului în forme extreme. S-a întâmplat cu Germania după Primul Război Mondial, se repetă cu Statul Islamic în lumea arabă, azi.

  Istoria se repetă?
 • Interstellar, film S.F. din 2014

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/film-interstellar-200x150.png

  Publicat 7 februarie 2015 la 21:10 - 0 comentarii Un film cu cosmonauți care intră și în paradoxul timp-spațiu. Bine realizat, dar fără extratereștri. Dă de gândit.

  Interstellar, film S.F. din 2014
 • Vin rușii sau se duc?!

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/rusi-200x150.png

  Publicat 6 februarie 2015 la 19:29 - 0 comentarii De câteva secole, în România fie vin rușii, fie se duc. Mereu doar pentru interesele lor. Niciodată de dragul românilor. C-așa-i politica, cel mai tare vine și se duce după cum vor mușchii lui. Acum se zice că vor să vină iar... Dacă n-or fi pe ducă...

  Vin rușii sau se duc?!
 • Dilema microbistului stelist

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/sigla_steaua_bucuresti-200x150.jpg

  Publicat 5 februarie 2015 la 15:23 - 0 comentarii EU CU CINE ȚIN?! este dilema actuală a oricărui fan Steaua, de când a izbucnit scandalul între firma lui Gigi Becali și Ministerul Apărării Naționale. Este o criză de identitate microbistă, exacerbată de presa care face pepeni din nuci oricând are prilejul.

  Dilema microbistului stelist
 • De ce avem atâți politicieni infractori?

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/marcon-200x150.png

  Publicat 4 februarie 2015 la 19:18 - 0 comentarii ...ei au creat acest sistem neocapitalist pentru propria lor îmbogățire și apoi au și abuzat de el până ce rivalii lor, la fel de vinovați, i-au prins cu asta. Acum rechinii se mănâncă între ei, dar sistemul rămâne tot corupt și apt să producă noi rechini.

  De ce avem atâți politicieni infractori?Articolele cele mai recente

Contul nu moare cu tine

Din: Facebook,Viață | 10 februarie 2015 | 1 comentariu
logo-facebook

La Facebook, dacă ai cont și se întâmplă să mori, acel cont nu moare odată cu tine. El rămâne activ, și unii prieteni ai tăi pot să creadă că ești încă în viață, și le revine celor care știu trista datorie să îi anunțe că ai decedat.

Mai mult...

Tenis între luptători și bârfitori

Din: Sport | 9 februarie 2015 | Comentează
tenis

De când Simona Halep a urcat până pe locul 2 mondial, în tenisul românesc s-a declanșat un fel de război mediatic între fanii adevărați ai tenisului și cei care găsesc nod în papură la orice. Românii ar trebui să fie foarte mândri de performanțele noi din tenisul feminin, dar unii au mai mult afaceri private decât mândrie națională.

Mai mult...

Istoria se repetă?

Din: Istorie,Politică | 8 februarie 2015 | Comentează
worldhistory

Într-o lume unde abuzurile sunt medievale și jaful e organizat de sus, populația se revoltă contra sistemului în forme extreme. S-a întâmplat cu Germania după Primul Război Mondial, se repetă cu Statul Islamic în lumea arabă, azi.

Mai mult...

Interstellar, film S.F. din 2014

Din: Filme | 7 februarie 2015 | Comentează
film-interstellar

Un film cu cosmonauți care intră și în paradoxul timp-spațiu. Bine realizat, dar fără extratereștri. Dă de gândit.

Mai mult...

Vin rușii sau se duc?!

Din: Istorie,Politică | 6 februarie 2015 | Comentează
rusi

De câteva secole, în România fie vin rușii, fie se duc. Mereu doar pentru interesele lor. Niciodată de dragul românilor. C-așa-i politica, cel mai tare vine și se duce după cum vor mușchii lui. Acum se zice că vor să vină iar… Dacă n-or fi pe ducă…

Mai mult...

Dilema microbistului stelist

Din: Sport | 5 februarie 2015 | Comentează
sigla_steaua_bucuresti

EU CU CINE ȚIN?! este dilema actuală a oricărui fan Steaua, de când a izbucnit scandalul între firma lui Gigi Becali și Ministerul Apărării Naționale. Este o criză de identitate microbistă, exacerbată de presa care face pepeni din nuci oricând are prilejul.

Mai mult...

De ce avem atâți politicieni infractori?

Din: Politică | 4 februarie 2015 | Comentează
marcon

…ei au creat acest sistem neocapitalist pentru propria lor îmbogățire și apoi au și abuzat de el până ce rivalii lor, la fel de vinovați, i-au prins cu asta. Acum rechinii se mănâncă între ei, dar sistemul rămâne tot corupt și apt să producă noi rechini.

Mai mult...