• Reconstruire site Alfamechim

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/alfamechim-200x150.jpg

  Publicat 26 iunie 2014 la 14:04 - 0 comentarii Recent am reconstruit situl firmei buzoiene Alfa Mechim, cu cea mai recentă versiune de WordPress. Cu ani în urmă, tot eu le construisem primul site, dar într-un sistem mai simplu și fără componente prefabricate.

  Reconstruire site Alfamechim
 • Reconstruire site Prestcom Serv

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/prestcomserv-200x150.jpg

  Publicat 25 iunie 2014 la 14:14 - 0 comentarii Am reconstruit recent situl firmei buzoiene Prestcom Serv, pe bază de WordPress. Este un site de prezentare a activității firmei, care a înlocuit un site mai vechi, realizat de altcineva într-o manieră mai simplistă.

  Reconstruire site Prestcom Serv
 • Vremea titluitorilor de presă

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/pinocchio-223x150.jpg

  Publicat 4 iunie 2014 la 0:36 - 0 comentarii A apărut o modă nouă în presa românească. Titluri de articole care nu spun nimic despre articol, doar promit bombe și uluiri. Și ele sunt create de specialiști titluitori, care nu au scris ei articolele, ci doar sunt angajați să scrie titluri bombastice de homepage. Astfel de titluituri nu apar în ...

  Vremea titluitorilor de presă
 • Analiza euromânească

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/tenis-200x150.jpg

  Publicat 26 mai 2014 la 19:21 - 0 comentarii După alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, scena politică românească se transformă iar. Nu printr-un miracol, nu printr-o magie. Ci doar fiindcă, după luni de strofocări politice pe bani grei, politicienii află ce vrea electoratul și se bat cu palma peste frunte: Aha!!! Și la dreapta, și la ...

  Analiza euromânească
 • Star Crossed

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/starcrossed-200x150.png

  Publicat 19 mai 2014 la 21:47 - 0 comentarii O navă extraterestră se prăbușește pe Pământ, iar locuitorii ei sunt destul de umanoizi, dar cu ceva diferențe. La început, pământenii îi iau drept invadatori și răspund cu armele deși nu erau atacați. Apoi încep să îi integreze. Însă apar aceleași vechi probleme rasiste din societatea u ...

  Star Crossed
 • Servicii externalizate

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/telefon.jpg

  Publicat 9 mai 2014 la 20:13 - 0 comentarii De când Internetul a devenit ceva de larg consum, reclamele la servicii de Internet abundă la TV și peste tot. Dar ce nu spun aceste firme mari care plătesc reclame scumpe ca să vândă servicii scumpe de doi bani, este că ele doar fac profit fără să asigure serviciile respective, fiindcă nu au spec ...

  Servicii externalizate
 • Google Analytics pentru cine are site

  http://adim.astrele.ro/wordpress/wp-content/uploads/2013/07/chrome-200x150.png

  Publicat 30 aprilie 2014 la 16:36 - 0 comentarii Un serviciu de monitorizare a sitului propriu mai profesionist și mai de încredere îl oferă Google prin produsul său Google Analytics. Fără să apară ceva vizibil în situl public (gen icon ca de la Trafic.RO), deținătorul și administratorul sitului are la dispoziție statistici foarte complexe și ...

  Google Analytics pentru cine are siteArticolele cele mai recente

Reconstruire site Alfamechim

Din: Webdesign,Wordpress | 26 iunie 2014 | Comentează
alfamechim

Recent am reconstruit situl firmei buzoiene Alfa Mechim, cu cea mai recentă versiune de WordPress. Cu ani în urmă, tot eu le construisem primul site, dar într-un sistem mai simplu și fără componente prefabricate.

Mai mult...

Reconstruire site Prestcom Serv

Din: Webdesign,Wordpress | 25 iunie 2014 | Comentează
prestcomserv

Am reconstruit recent situl firmei buzoiene Prestcom Serv, pe bază de WordPress. Este un site de prezentare a activității firmei, care a înlocuit un site mai vechi, realizat de altcineva într-o manieră mai simplistă.

Mai mult...

Vremea titluitorilor de presă

Din: Cotidian,Presă | 4 iunie 2014 | Comentează
pinocchio

A apărut o modă nouă în presa românească. Titluri de articole care nu spun nimic despre articol, doar promit bombe și uluiri. Și ele sunt create de specialiști titluitori, care nu au scris ei articolele, ci doar sunt angajați să scrie titluri bombastice de homepage. Astfel de titluituri nu apar în toate ziarele, ci doar în ziarele disperate.

Mai mult...

Analiza euromânească

Din: Politică | 26 mai 2014 | Comentează
tenis

După alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, scena politică românească se transformă iar. Nu printr-un miracol, nu printr-o magie. Ci doar fiindcă, după luni de strofocări politice pe bani grei, politicienii află ce vrea electoratul și se bat cu palma peste frunte: Aha!!! Și la dreapta, și la stânga!

Mai mult...

Star Crossed

Din: Filme,Filosofie,Viață | 19 mai 2014 | Comentează
starcrossed

O navă extraterestră se prăbușește pe Pământ, iar locuitorii ei sunt destul de umanoizi, dar cu ceva diferențe. La început, pământenii îi iau drept invadatori și răspund cu armele deși nu erau atacați. Apoi încep să îi integreze. Însă apar aceleași vechi probleme rasiste din societatea umană: dacă nu sunt ca noi, să ne temem și să îi urâm. Și la fel pentru ei, ca și în societatea umană: dacă am ajuns în țara lor, să îi colonizăm.

Mai mult...

Servicii externalizate

Din: Internet | 9 mai 2014 | Comentează
telefon

De când Internetul a devenit ceva de larg consum, reclamele la servicii de Internet abundă la TV și peste tot. Dar ce nu spun aceste firme mari care plătesc reclame scumpe ca să vândă servicii scumpe de doi bani, este că ele doar fac profit fără să asigure serviciile respective, fiindcă nu au specialiști, ci curieri și intermediari. În rest, dacă ai probleme, cheamă un prieten! Sau cheamă Protecția Consumatorului!

Mai mult...

Google Analytics pentru cine are site

Din: Servicii de IT,Webdesign | 30 aprilie 2014 | Comentează
chrome

Un serviciu de monitorizare a sitului propriu mai profesionist și mai de încredere îl oferă Google prin produsul său Google Analytics. Fără să apară ceva vizibil în situl public (gen icon ca de la Trafic.RO), deținătorul și administratorul sitului are la dispoziție statistici foarte complexe și la zi.

Mai mult...